Skal du på bilferie i sommer?

 

I år er det ekstra mange som planlegger bilferie. For unngå ventetid på verkstedet – bestill time nå.

 

Erfaringsmessig blir det lengre ventetid på verkstedene jo nærmere fellesferien vi kommer. I år kan det bli ekstra travelt i mai og juni.

– Mange har nok avbestilt Sydenturen, og planlegger bilferie i Norge i stedet. Da kan det bli lengre ventetid enn vanlig på verkstedet frem mot sommeren, sier Jarle Andersen som er ettermarkedssjef i Harla.

 

– Planlegg og vær ute i god tid

Jarle anbefaler folk å være tidlig ute med servicer og reparasjoner for å ha en godt vedlikeholdt og kjøreklar bil når ferien starter.

–Er det lenge siden sist service, og du skal kjøre langt, anbefaler vi at du tar en ny service før du legger avsted, sier Jarle.

Ifølge Jarle er bileiere stort sett flinke til å følge bilens serviceintervaller, og til å få utbedret punktene som blir påpekt.

– Dette er ikke minst viktig når du en gang skal bytte bil senere. En fullstendig servicehistorikk øker verdien på bilen din.

Om det skulle bli for mange utgifter på én gang, kan Harila tilby tre måneders rente- og avdragsfri betalingsutsettelse på service og reparasjoner gebyrfritt.

 

Smittebegrensende tiltak

Jarle har full forståelse for at noen kan være skeptisk til å komme innom oss med bilen med tanke på smitterisiko, men kan forsikre om at vi tar forholdsregler.

– Vi har innført strenge rutiner på verkstedet når det kommer til smittevern. I salgslokalet og kundeloungen sørger vi for ekstra renhold og god avstand, sier Jarle.

Hvis du likevel ikke ønsker å komme innom, kan vi være behjelpelig med å henting/bringing. Ta kontakt med din forhandler, så finner vi en løsning.