MÅ OPPLEVES

Camry 2.5 Executive

Privatleie Camry 2.5 Executive Hybrid

Kun kr. 4 869,- per måned*.

Startleie: 60 000,- og 2,95% fastrente
3 års bindingstid. Kjørelengde 45 000 km
Vinterhjul og metallic lakk inkludert

Bilen er blant annet utstyrt med:

  • Automatgir og ryggekamera
  • Automatisert 2-sone klimaanlegg
  • Elektriske seter
  • Skinnseter og interiør
  • Toyota Safety Sense
  • 7’’ multimediaskjerm og 6 høytalere

Kraftfull eleganse

Den nye Camry Hybrid har det hele. Den kombinerer elegansen i en kvalitetssedan med alle fordelene til en hybrid fra Toyota. Resultatet er en bil som gir en helt spesiell kjøreopplevelse på et nytt nivå for hybridbiler.

Toyota har laget banebrytende hybridbiler i over 20 år - og nå har vi innført den nye teknologien i Camry for å tilby hybridytelser på en helt nytt nivå. Camry Hybrid fremstår som en elegant sedan med høy kvalitet. Den slanke, moderne profilen er forsterket av nydesignede aluminiumfelger på 17’’ eller 18’’. Fronten har en bred grill og stilige LED-lykter.

Med den nye TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) følger et høyt sikkerhetsnivå, utmerkede kjøreegenskaper og intuitiv, ny teknologi. TNGA gir nye Camry lavt tyngdepunkt, et velavstivet karosseri og avansert fjæring med MacPherson oppheng foran og doble fjærben bak. Det gir en bemerkelsesverdig veikontakt, høy komfort og en følelse av kontroll som er en forutsetning for virkelig kjøreglede.

*Pris inkl frakt, lev. og reg.omk. Startleie/etabl.gebyr kr 65 490,- Totalpris kr 240 774.- Rente 2,95% i 3 år, deretter normal salgsrente. 3 års bindingstid. Kjørelengde 45 000 km. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 0,42 l/mil, fra 98 g/km, fra 2,1 mg/km. Tilbudet gjelder til 31/10 2019. Avbildet modeller kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.