DOBBEL PREMIERE HOS HARILA

 

Nå er RAV4 Plug-in Hybrid og nye Yaris Hybrid på plass i butikk

 

Med to nye bilmodeller på plass blir det en travel høst hos Harila. 10.-19. september er det Dobbel Premiere, og endelig mulighet for å se og prøvekjøre RAV4 Plug-in Hybrid og nye Yaris Hybrid.

 

Denne uken er det klart for premieredager hos Harila. To splitter nye Toyota-modeller er på plass i butikken. Både RAV4 Plug-in Hybrid og Nye Yaris Hybrid har høstet gode anmeldelser i forkant, og det er store forventninger til begge modellene – både hos kunder og de som jobber i Harila.

– Dette er veldig spennende! Begge modellene har fått vanvittig gode omtaler, så vi håper og tror at mange vil komme innom butikkene våre de neste dagene, sier Yngve Jakobsen, salgssjef i Harila.

Under premieredagene vil Harila ha utvidede åpningstider og muligheter for å se- og prøvekjøre de nye modellene.

 

Til topps i VG-test

 

Nylig fikk RAV4 Plug-in Hybrid en 6-er på terningen i VG, som kalte bilen «Ny sjef i klassen!». RAV4 Plug-in Hybrid fikk toppscore på omtrent samtlige punkter i testen.

 

RAV4 Plug-in Hybrid går fra 1-100 på 6 sekunder, uvanlig raskt for en vanlig familie-SUV. Den har hele 306 hestekrefter og et bagasjerom som rommer 520 liter. Også har RAV4 Plug-in Hybrid har en elektrisk rekkevidde på 75 kilometer, klart best i klassen.

– Dette tallet er basert på blandet kjøring. På bykjøring kan du kjøre elektrisk opptil 98 km. Det betyr at du praktisk talt har en elbil i hverdagen, og en SUV med svært lavt forbruk når du skal på langtur, forklarer Jakobsen.

 

Det er ingen tvil om at dette er Toyotas nye flaggskip blant hybridene. Nye RAV4 Plug-in Hybrid er ikke bare kraftig, men også mer drivstoff- og utslippseffektiv enn noen andre i klassen.

Yngve Jakobsen, salgssjef i Harila

 

Allerede en bestselger

 

Både i Alta, Tromsø, Finnsnes, Hammerfest og Vestre Jakboselv har Harila merket stor interesse for RAV4 Plug-in Hybrid. De har allerede solgt 100 biler – og det før bilen har kommet til landet. Denne uken ruller de første bilene ut på veiene i Troms og Finnmark.

– Vi vet at veldig mange har ventet lenge på denne bilen. Mange gleder seg til å se- og prøvekjøre bilen, og jeg tror mange vil ende opp med kjøp. Denne bilen vil helt klart stå til forventningene.

 

Stor valgfrihet

 

RAV4 Plug-in Hybrid leveres med sju utstyrsgrader, og gir deg muligheter til å velge det som er viktigst for deg.

– Vil du ha for eksempel ha trådløs lader til telefonen, panoramatak, JBL-stereoanlegg eller head up-display, kan du legge til det. Er du kanskje ikke så opptatt av at bilen skal ha skinnseter, kan du velge det bort mot en lavere pris. Våre utstyrspakker gir deg stor valgfrihet, forklarer salgssjefen og fortsetter:

– Bilen kan også forvarmes via nøkkelen eller en app, sånn at du alltid kan sette deg inn i en varm bil. Eventuelt kan den nedkjøles, men det har vi kanskje ikke like ofte behov for her nord.

 

Helt ny Yaris Hybrid 

Den andre spennende nyheten fra Toyota er helt nye Yaris Hybrid. Yaris har vært med oss siden 1999 og har år etter år vært klassens mest solgte bil. Nå har favoritten blitt ny – både på utsiden og innsiden.

 

Yaris er en populær modell som alltid har solgt godt hos oss. Den er liten og smidig, men rommer mer enn man tror. I tillegg er den lett å kjøre og billig i drift

Yngve Jakobsen, salgssjef i Harila

 

Nye Yaris Hybrid vil kunne kjøre helt elektrisk over halvparten av tiden i gjennomsnitt. Den vil også kunne kjøre elektrisk i hastigheter opp mot 130 km/t.

 

Fokus på sikkerhet

 

Nye Yaris er bygd og utstyrt for å være den sikreste utgaven som er laget. Her har en kompakt «billig bil» fått en rekke førerassistenter, akkurat som de langt dyrere modellene. Du får blant annet et system for kollisjonsvern som gjenkjenner fotgjengere uansett tid på døgnet, samt syklister i dagslys. Bilen har også smart adaptiv fartsholder, skiltlesing og filsentreringsassistanse.

Nye Yaris har et høyt utstyrsnivå på alle varinter. For eksempel er Toyota Safety Sense, kollisjonspute mellom setene, ryggekamera og ny multimedialøsning med Apple CarPlay og Android Auto standardutstyr for modellen.

 

Premieredager i butikken

 

Med Nye Yaris Hybrid og RAV4 Plug-in Hybrid på plass i salgshallene ser Yngve Jakobsen for seg en hektisk høst hos Harila.

– Fra Toyotas side forventes det å selge 3000 RAV4 Plug-in Hybrid på landsbasis i 2020. En del av dem havner nok i Nord-Norge, tror Jakobsen.

Nå håper han mange tar turen innom butikkene de neste ukene for å sjekke ut nyhetene. I tillegg har Harila gode kampanjer på modeller som Corolla, C-HR, Prius Plug-in samt flere varebiler.

 

 

Velkommen til Dobbelpremiere hos Harila 10.-19. september.