Nå er det tid for hjulskift

Kjøper du nye dekk og tar hjulskift hos oss, tar våre dyktige fagfolk samtidig en slitasjekontroll for deg – helt gratis.

Vi har masse dekk på lager til meget gode priser.

 

Snøen smelter og endelig kan vi se bar asfalt også her nord. Det er tid for å legge om til sommerhjul, og vi i Harila er klare for å bistå. Hos oss tilbyr vi både hjulskift og dekkhotell (uavhengig av bilmerke). Kjøper du i tillegg dekk hos oss kontrollerer vi samtidig støtdempere, eksosanlegg, bremser og hjuloppheng uten tillegg i prisen.

 

Tilbud på sommer- og vinterdekk

På tvers av våre avdelinger i Troms og Finnmark gjør vi store innkjøp av dekk, noe som gir oss – og dermed våre kunder en veldig god pris på dekk. Ring din nærmeste forhandler, eller kontakt oss her for et tilbud.

 

Hvor ofte bør du skifte til nye dekk?

Tommelfingerregelen er at du skal skifte dekk hvert fjerde-femte år. Det har mye å si for både kjøreegenskaper og sikkerhet.

Minimiumskravet for mønsterdybde på sommerdekk er 1,6 millimeter, men så slitte dekk kan være farlige. Ifølge en test gjort av Motor.no ga det opptil ti meter lengre bremsestrekning og vannplanting i 30 km/t. NAF anbefaler at man bytter allerede ved 3 mm.

Er du usikker på om dekkene dine holder én sesong til? Kom gjerne innom, så gir vi deg en vurdering.

 

Hjulskift og dekkhotell

Det vil ikke bli avholdt drop-in hjulskift denne sesongen grunnet smittevern. Våre dekkhotellkunder vil få en SMS med tildelt time. Andre bes ta kontakt med oss, så setter vi opp en time for deg.