Kjære dekkhotellkunde

Kjære dekkhotellkunde

 

I år så står vi ovenfor spesielle utfordringer på grunn av Korona-viruset.

Vi skal gjennomføre dekkhotell og hjulskift også i denne situasjonen, men vi må ta spesielle forhåndsregler for å sikre deg som kunde og oss som ansatt best mulig. Dette vil selvfølgelig påvirke måten vi gjennomfører dette på.

Du vil få en SMS med tildelt time, og det er ønskelig at denne holdes. Om du ikke kan møte til denne timen ber vi deg snarest mulig avtale ny time med oss.

Møt presis til timen så vi unngår at alt for mange samles mens man venter på time og noen venter på at bil skal bli ferdig. Toyota-kunder henvender seg på Toyota sitt kundemottak, og Lexus-kunder henvender seg i Lexus' kundemottak

De personer hos oss som skal kjøre din bil vil være beskyttet på best mulig måte, slik at vi unngår usikkerhet med tanke på smitte.

Hjulskift denne sesongen vil ta noe lengre tid enn først planlagt, så derfor kan vi ikke love at alle får skiftet hjul før fristen er ute.

Vi håper på forståelse i denne situasjonen. Sammen med deg skal vi klare å gjennomføre dette på best mulig måte.

 

Takk.

Innvendig og utvendig vask

Vil du slippe unna bilvasken? Vi gjør gjerne jobben for deg. Da støvsuger vi bilen, vasker gulvmatter, plast og vinduer. Vi renser også setene dine.

Lakkforsegling

 

Lakkbeskyttelse beskytter bilen mot påkjennelser, og forsterker lakken. Er bilen noen år gammel, får den tilbake sin tidligere nybilglans med lakkforsegling.

Vaskemaskin

(kun i Tromsø)

Hos Harila på Skattøra i Tromsø har vi en skånsom helautomatisert bilvaskemaskin. Åpen hele døgnet.

Lavere priser etter klokka 17.