Helt nye Yaris Hybrid

Helt nye Yaris Hybrid er her

Raskere, sterkere og smidigere. Vår nyeste Yaris’ forbedrede selvladende hybridsystem sørger for fantastiske kjøreegenskaper, med raskere respons og større effektivitet.

Nye Yaris er ikke bare en lettkjørt bybil, men er også stabil i høyere hastighet på motorveien og er morsom å kjøre på svingete landevei.

Den er kompakt og smidig og er bygget slik at den byr på maksimal plass i kupéen, har et lavt tyngdepunkt og stor sporvidde.

Yaris Hybrid vil kunne kjøre helt elektrisk over halvparten av tiden i gjennomsnitt.

Nye Yaris Hybrid Life

 

VED KJØP

Kr 289.327,-

 

PRIVATLEIE

Terminbeløp: 2.789,- inkl mva og termingebyr

 

Innskudd: kr 30.000,-

Rente: 2,45% fastrente i 3 år

KM inkl: 15.000 per år

 

*Pris inkl frakt, lev. og reg.omk. Etableringsgebyr 5490,-Totalpris kr 135.894.- Rente 2,45 % i 3 år, deretter normal salgsrente. 3 års bindingstid. Kjørelengde 45 000 km. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 98 g/km, 4,3 l/mil (foreløpige tall). Avbildet modeller kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Standardutstyr

 

  • Ryggekamera
  • Adaptiv Radar Cruise Control, alle hastigheter
  • Skiltgjenkjenning
  • Kollisjonvernsystem med fotgjenger og sykkeldetektor
  • Fartsbegrenser
  • Skinnratt
  • Autolys
  • Varme i dørspeil

 

Design

Bilen er designet med lidenskap og har fått et uttrykksfullt utseende som passer inn i tiden, med avrundede former inspirert av den japanske kuromamebønnen.

Den har et sterkt og dynamisk uttrykk med bred sporvidde som sørger for å holde bilen tett og stabilt til veien.

Fordeler med hybrid

Toyotas hybridbiler er bra for miljøet, lommeboka og kjøreopplevelsen. Dette er med på å gjøre de som kjører hybrid til våre mest fornøyde kunder. Med lavt drivstofforbruk, små vedlikeholdskostnader og god annenhåndsverdi vil det å velge en hybrid fra Toyota lønne seg på flere måter.

Utvidet Safety Sense

Bilens Safety Sense-pakke er full av avansert teknologi som gjør kjøringen enklere og tryggere.

Du får blant annet et system for kollisjonsvern som gjenkjenner fotgjengere uansett tid på døgnet, samt syklister i dagslys. Bilen får også smart, adaptiv fartsholder, skiltlesing og filsentreringsassistanse.