Toyota varebiler hos Harila

Hvorfor velge Toyota som firmabil?

Toyotas kvalitet, pålitelighet og bekymringsfrihet er kjent verden over. Nettopp derfor er Toyota en ettertraktet firmabil. Med en varebil fra Toyota er du sikret høy kvalitet og legendarisk driftssikkerhet.

I tillegg har du hele Toyotas serviceapparat i ryggen. Hos Harila jobber vi for å få deg tilbake på veien så fort som mulig, og tilbyr blant annet 60 minutters Express Service og veihjelp hele døgnet, hele året.

Velkommen innom for en bilprat!

7 gode grunner til å velge varebil fra Toyota:

  • Alle modeller kan leveres med 4x4
  • Høy kvalitet og driftssikkerhet
  • Høy nyttelast
  • Høy hengervekt
  • Toyota Express Service - full service på 60 minutter.
  • Rask levering av originaldeler
  • Veihjelp 24/4 inkludert

 

Finansieringstilbud

Et komplett tilbud av finansieringsløsninger inkludert leasing og tradisjonelle lån med fast gjenkjøpsverdi eller restverdi

Ekspresservice

Tid er penger, derfor gjør vi ferdig servicer på 60 minutter eller mindre ved at to teknikere jobber samtidig på bilen din.

Veihjelp 24/7

Veihjelp – og om uhellet skulle være ute – ekstra sikkerhet med Toyota Eurocare veihjelp 24/7.

Proace City

Vår minste varebil. Bilen er designet rundt føreren, er lettkjørt og i stand til å dekke dine behov – med en kapasitet som overrasker!

Proace

Toyota Proace Varebil kommer i tre lengder: Compact, Medium og Lang. Medium og Lang kommer også som firehjulstrekk.

Land Cruiser

Toyota Land Cruiser Varebil firehjulstrekk med sin enestående kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet. Kombinerer luksus og fremkommelighet.

Hilux

Toyota Hilux med sitt sterke renommé gjennom legendarisk kvalitet og driftssikkerhet. Sterkere og mer solid enn noen gang. Tilhengerkapasiteten er opptil 3,2 tonn.