Kampanje

Jubileumsmodellen Yaris Y20+ Hybrid

 

Er du på utkikk etter en liten bil som er lett å kjøre og enkel å parkere? Vil du samtidig ha en bil som er billig i drift og har fokus på miljøet?

Si hei til Yaris Hybrid – Norges mest populære småbil.

Yaris er en billig, særdeles driftssikker og trofast følgesvenn. Bilen er både stilig og praktisk. Den funker helt supert i byen, samtidig som den er komfortabel på lengre turer. Selv om bilen er liten, har den faktisk opp til 286 liter bagasjekapasitet – nok til at du får med deg det meste.

Hos Harila er vi opptatt av at det skal være enkelt å ha bil. Vi følger deg opp rundt alt som gjelder bilholdet ditt. Og er det noe du lurer på hjelper vi deg så godt vi kan.

Velkommen innom for en hyggelig bilprat!

 

Privatleie Yaris Y20+ Hybrid

Kun kr. 1 892,- per måned

Startleie: 30 000,- og 1,95% fastrente
3 års bindingstid. Kjørelengde 30 000 km.

Ved kjøp kr 259 000,-

Alle priser inkluderer vinterhjul og metallic lakk.

Bilen er bl.a. utstyrt med:

  • Automatgir
  • Alufelger
  • Cruise Control
  • Ryggekamera
  • Nøkkelfritt system

Plass for alt det viktige

Stillegående, smart, pålitelig og lettkjørt, det er mange grunner til at Yaris har vært blant Norges mest kjøpte bilmodeller i 20 år sammenhengende. I tillegg har Yaris opp til 286 liter bagasjekapasitet - nok til at du får med deg alt det vesentlige. Det store bagasjerommet har plass til mye og kan enkelt gjøres enda større.

*Pris inkl frakt, lev. og reg.omk. Startleie/etabl.gebyr kr 35 490,- Totalpris kr 103 602.- Rente 1,95% i 3 år, deretter normal salgsrente. 3 års bindingstid. Kjørelengde 30 000 km. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 0,37 l/mil, fra 84 g/km, fra 4,7 mg/km. Tilbudet gjelder så lenge lager varer. Avbildet modeller kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.