Bekymringsfritt bilhold

Du tar ut veien... Vi tar oss av bilen ;)

Vi er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd.  Med et kontinuerlig fokus på våre kunders behov, vil vi alltid strebe etter å gi deg god og personlig service. Hver eneste Toyota leveres med 3 års garanti, full oppfølging av din bils tilstand, samt 12 måneders medlemskap i Toyota Eurocare inkludert.

Toyota Eurocare sikrer deg veihjelp i hele 40 europeiske land både ved driftsstans uansett årsak, også førerfeil.  Benytter du Toyota Originalservice får du automatisk nye 12 måneder/15.000 kilometer dekning i inntil 5 år. Vi kaller det bekymringsfritt bilhold.

Ren bil hos Harila i Tromsø

Ren bil hos Harila i Tromsø

Vår topp moderne og døgnåpne vaskemaskin er tilgjengelig for alle som ønsker en ren og skinnende bil.

Toyota Sikkerhet

Toyota Sikkerhet

Dekkhotell

Dekkhotell

La sommer-/vinterhjulene få en velfortjent "hotellferie" hos Harila til neste sesong.

Hjulskift

Hjulskift

Snart på tide å få på hjul? Spør oss om pris. Vi tar jobben! Kontakt oss i dag for bestilling av time.

EU-kontroll

EU-kontroll

Alle personbiler kalles inn til EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll) fire år etter førstegangs registrering og deretter annethvert år. Kontrollen er omfattende for å sikre at bilen oppfyller sikkerhets- og miljøkravene som gjelder. Som bileier har du ansvaret for at bilen blir kontrollert og godkjent innen fristen. Eventuelle mangler må utbedres før den blir godkjent. Det lønner seg å ta EU-kontrollen hos oss. En Toyota-mekaniker får en grundig og spesialisert trening før han kvalifiseres til å stille diagnose på, og å reparere en Toyota. Det er vi som KAN Toyota.

Originalservice

Originalservice

Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold. Benytter du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold. Vi sørger for at bilen din skal fungere som den skal - at programvaren i bilen din er oppdatert gjennom Toyota Helsesjekk eller Toyota Hybrid Helsesjekk, alt for at det skal bli enklere for deg som Toyota-kunde. Benytter du Toyota Originalservice får du automatisk nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 5 år, med mulighet til forlengelse.

Om Toyota Norge

Om Toyota Norge

Det er 50 år siden de første Toyota Crown ble losset på havna i Oslo - og innledet det som må kalles et bileventyr i Norge. Les historien.

Express Service

Express Service

Få utført service/vedlikehold mens du venter – dobbelt så mye oppmerksomhet, men ikke dobbel kostnad. Når du leverer bilen til service ønsker du som kunde at dette selvfølgelig utføres kvalitetsmessig. Du ønsker at bilen din skal få profesjonell behandling og at dette skal gjøres så bekvemt som mulig for deg. Vi har derfor utviklet Toyota Express Service, slik at du kan få et servicetilbud som passer din livsstil og hverdag. Servicen tar kun 60 minutter og du kan bestille en time som passer deg og din kalender.

Helsesjekk

Helsesjekk

Din nye Toyota er fullpakket med en rekke ulike styrings- og sikkerhetssystemer som samarbeider om å ivareta bilens ytelse og din trygghet på veien. Alle autoriserte Toyota-verksteder er alltid koblet opp mot Toyotas fabrikker, hvor siste versjon av disse systemene kan hentes til din Toyota. Vi tilbyr derfor en Toyota helsesjekk med eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du nå har rett programvare til din bils elektroniske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler kan tilby via våre online-systemer mot fabrikk. Toyota Helsesjekk er inkludert uten ekstra kostnad, som en del av Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Eurocare - 800 33 105

Eurocare - 800 33 105

Å være eier av en ny Toyota er den beste garantien for bekymringsfritt bilhold i mange år. I tillegg til den høye kvalitet og avanserte teknologi som er bygget inn i din Toyota, har du i tillegg med Toyota Eurocare tryggere bilkjøring overalt hvor du ferdes.

Tilbehør

Tilbehør

Tilbehør fra Toyota er utviklet og produsert med samme omhu, kvalitet og fokus på detaljer som Toyotas bilmodeller. Det er nøye tilpasset den modellen du har valgt for å gi bilen et personlig preg og gjøre den mer komfortabel og praktisk. Ethvert element som bærer Toyota-merket er omhyggelig testet, du kan derfor være trygg på påliteligheten og slitestyrken til alle våre produkter.