Harila gruppen - Harila konsernet, Bilbyene og Harila Vadsø

- med hjerte for lokalmiljøet

Harila het tidligere "Brødrene Harila", og bedriftens historie går helt tilbake til en hulstensfabrikk og et maskinentreprenør- firma i Finnmark på 1950-tallet.

Dagens bilkonsern har sin opprinnelse fra bygda Vestre Jakobselv i Varanger, og er veletablert med flere avdelinger i Finnmark og Troms fylke.

Harila er forhandler for flere bilmerker og inkluderer Toyota, Lexus, Volvo, Volkswagen og Nissan Du finner våre bilanlegg for Toyota etablert med service og bilutsalg i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Bardu, Finnsnes og Tromsø.  Bilanlegg for Lexus er etablert i Tromsø, med serviceverksteder i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Bardu, Finnsnes.  Bilanlegg for Volvo personbiler er etablert med service og bilutsalg  i Alta. Volvo utstilling/showroom er etablert i Vestre Jakobselv, mens Volvo serviceverksted finner du i Vestre Jakobselv og Hammerfest. I 2019 overtok Harila  også Varanger Auto i Vadsø som er forhandler av Volkswagen og Nissan med etablert serviceverksted.

Harila Vadsø AS (tidligere Varanger Auto AS) ble fra oktober 2019 en del av Harila Gruppen, og er etablert med bilanlegg for Volkswagen og Nissan i Vadsø by.

Bilbyen Skadesenter et samarbeid med andre nærliggende aktører. Disse verkstedene blir etablert i Alta, Finnsnes, Tromsø og Vadsø (Vestre Jakobselv) med fagområde på karosseri, oppretting og lakkering.

Harila har også drift av flere bilutleiestasjoner i Troms og Finnmark, en spennende YX bensinstasjon med pakkeutlevering i Vestre Jakobselv, samt en av Nord Norges største Power butikker i Vadsø.

Harila eier og driver et betydelig eiendomsselskap gjennom Harila Eiendom AS, som på sin side har virke i og utenfor Norges grenser.

Harila`s hovedanlegg og hovedkontor ligger i Vestre Jakobselv i Vadsø kommune. Konsern administrasjon er lokalisert i Vadsø, og huser Harilagruppens sentrale økonomi, personal og IT funksjoner tilhørende alle virksomheter.

Harilagruppen har over 200 dyktige medarbeidere med lang erfaring som gjør oss til en solid næringsaktør i Nord-Norge.

Nyheter

Nyheter

Bilutleie - 907 49 000

Bilutleie - 907 49 000

Harila driver AVIS bilutleie i Troms/Finnmark. Vi har utleiestasjoner i Alta, Bardu, Finnsnes, Hammerfest, Lakselv, Vadsø og Vestre Jakobselv. Utvalget av kjøretøytyper som er fast stasjonert på det forskjellige stedene…

Harilas Miljøpolitikk