RAV4 Hybrid ferdigpakket til ferie

Er bilen din klar for sommer og ferie? 

Toyota Originalservice

Endelig går vi mot sommer og ferietider. Om du skal på dagsturer eller på langtur i vårt langstrakte land, kan det være greit å ta en skikkelig sjekk på bilen etter en lang vinter. Dette for å sikre at sikkerheten er ivaretatt. Er tiden inne for en årlig service, anbefaler vi at du tar den nå. Erfaringsmessig blir det lengre ventetid når ferien nærmer seg. 

Dekk og sikkerhet

Det er en billig forsikring  å sjekke sommerdekkene før du legger ut på tur. Dekkene er en av de viktigste sikkerhetsdetaljene på bilen din. Dekkene taper sine stabilitets- og svingeegenskaper, samt vannplanings- og bremseegenskaper etterhvert som de slites. Dekkene vi leverer er ferskvare og tilfredsstiller kravene. Lovens krav til minimum mønsterdybde er 1,6 mm på sommerdekk.

Vi tilbyr et stort utvalg kvalitetsdekk fra Nokian til konkurransedyktige priser. 

Rens av klimaanlegg

Har du vond lukt inne i bilen, kan det være på tide med en rens av klimaanlegget. Det er forskjellige metoder som benyttes for rens av klimaanlegg, men de fleste er basert på at klimaanlegget kjøres i sirkulasjonsmodus og det tilsettes en rensegass som dreper mikroorganismer og fjerner vond lukt. Les mer her

Lakkbehandling

Vi tilbyr også Toyota ProTect som er en ny metode for lakkbehandling som beskytter lakken og holder den blank år etter år.

Finansiering

Vi hjelper deg gjerne med service på bilen, rens av klimaanlegget, oljeskift, samt tilbehør du måtte ha behov for som; takboks, takstativ eller sykkelholder. Vi kan også hjelpe deg med finansiering til dette.