Verksted hos Harila.

HARILAGRUPPEN – Harila-konsernet, Bilbyene og Harila Vadsø

Harila som tidligere gikk under navnet «Brødrene Harila» har sin historie tilbake til en hulstensfabrikk og et maskinentreprenørfirma på 1950-tallet.

Dagens bilkonsern har sin opprinnelse fra bygda Vestre Jakobselv, og er godt etablert med avdelinger i Finnmark og Troms.

Forretningsområde er hovedsakelig bilanlegg for Toyota, Lexus og Volvo. Du finner våre bilanlegg for Toyota etablert med service og bilutsalg i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Finnsnes og Tromsø.  Bilanlegg for Lexus er etablert i Tromsø, med serviceverksteder i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv og Finnsnes. Bilanlegg for Volvo personbiler er etablert med service og bilutsalg  i Alta. Volvo utstilling/showroom er etablert i Vestre Jakobselv, mens Volvo serviceverksted finner du i både Vestre Jakobselv og Hammerfest.

Harila Vadsø AS (tidligere Varanger Auto AS) ble fra oktober 2019 en del av Harila Gruppen, og er etablert med bilanlegg for Volkswagen og Nissan i Vadsø.

Bilbyen Skadesenter et samarbeid med andre nærliggende aktører. Disse verkstedene er etablert i Alta, Finnsnes, Tromsø og Vadsø (Vestre Jakobselv) med fagområde karosseri, oppretting og lakkering.

Forøvrig har Harila drift av bilutleiestasjoner i Troms og Finnmark, YX bensinstasjon med pakkeutlevering i Vestre Jakobselv og en av Nord-Norges største Power butikker i Vadsø. Harila eier og driver et betydelig eiendomsselskap gjennom Harila Eiendom AS, som på sin side har virke i og utenfor Norges grenser.

Harilas hovedanlegg og hovedkontor ligger i Vestre Jakobselv i Vadsø kommune. Konsernadministrasjon er hjemlokalisert i Vadsø, og huser Harilagruppens sentrale økonomi-, personal- og IT funksjoner tilhørende alle våre virksomheter.

Harila har over 200 dyktige medarbeidere med lang erfaring, som gjør oss til en solid aktør i Nord-Norge.