Vil du teste hvordan det funker med elektrisk varebil på din arbeidsplass?

I 2022 ble Toyota det mest solgte merke på varebil i Norge. Flere og flere bedrifter velger å gå over til elektriske varebiler fordi det er bra for miljøet og for pengeboka. Blant disse finner du de elektriske utgavene i den populære Proace-familien. Det er mange fordeler ved å ha en elektrisk varebil, og vi har flere utstyrsgrader å velge blant. 

Benytt anledningen til å bli bedre kjent med våre elektriske varebiler, nå kan du booke testdager for din bedrift hos oss. Kom gjerne innom oss for å finne den varianten som passer deg og ditt behov best eller ta kontakt via prøvekjøringsskjema.

Velkommen til oss!

PROACE City Electric 

Vår minste varebil er perfekt for ferdsel både i og utenfor byen, og kommer nå i en helelektrisk utgave! Nå kan du kjøre miljøvennlig og støyfritt til dine oppdrag! 

Proace City Electric er en smidig varebil med stor kapasitet og god oversikt, som er skreddersydd for deg med store behov på små flater. Den kan laste to europaller og opptil 728 kg, og trekke 750 kg på henger.

Med SmartCargo-luken kan du øke lastelengden med 1,3 meter. Proace City Electric kommer i to lengder, begge med 3-seter.

Proace City Electric er godt under fem meter lang totalt. Likevel får den med seg overraskende mye, både i lengde, høyde og vekt. Med todelte bakdører som åpner seg 180 grader, er det også enkelt å laste bilen med bred truck. 

Den har en WLTP rekkevidde på mellom 269-274 km. Batteriet er godt plassert under varerommet, og tar derfor ikke unødig lasteplass.

Finn den varianten av Proace City Electric som passer deg best:

PROACE CITY Electric

Kort (L1) Comfort / 2 skyvedører

50 kWt

Rente fra: 3,95%

Ladekapasiteten på bil/ombordlader: 11 kW AC

TOYOTA Leasing Plus
StartleiePris pr. mnd ekskl. mva*
90 000,-1 763,-
60 000,-2 646,-
30 000,-3 528,-

Inkludert 16" Nokian vinterhjul. Alle summer er eks. mva.

PROACE CITY Electric

Lang Comfort / 2 skyvedører

50 kWt

Rente fra: 3,95%

Ladekapasiteten på bil/ombordlader: 11 kW AC

TOYOTA Leasing Plus
StartleiePris pr. mnd ekskl. mva*
90 000,-1 983,-
60 000,-2 865,-
30 000,-3 947,-

Inkludert 16" Nokian vinterhjul. Alle summer er eks. mva.

* Alle priser er ekskl. mva. Pris levert Harila inkl. frakt, levering og reg. omkostn. *Gjelder ved Leasing Plus via Toyota Financial Services basert på 36 md bindingstid, 45 000 km. Proace City Electric Kort Basic: Startleie 60.000,- Etableringsgebyr 5.740,- og termingebyr 110,-. Totalkostnad 211 900,-. Totalkostnaden vil variere med rentenivå. Ved Toyota Leasing Plus må to av disse tilleggstjenestene være med: Serviceavtale, Drivstoffkort, Dekkhotell eller Toyota Forsikring. Kostnader til disse kommer i tillegg. Tilbudet gjelder kun ved leasing gjennom firma. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

PROACE Electric - en varebil med mange muligheter

Toyota Proace er kjent for de fleste som en kvikk og lettkjørt varebil. Den kommer med to  utstyrsgrader og to karosserilengder: Medium og Lang. Nå finnes den også som helelektrisk utgave, for de som ønsker å velge det miljøvennlige alternativet. Dette gjør den ideell for mange ulike type bedrifter.

Uansett hvilken lengde du velger får du imponerende kapasitet og praktiske løsninger. Du kan også velge mellom to karosserityper, fire eller fem dører og forskjellige konfigurasjoner av bakdøren. Proace Electric har det samme velfungerende ettermarkedsapparatet som resten av Proace-familien.

Modellen er utstyrt med en elektrisk parkeringsbrems og en 6-meters ladekabel. Den har alle de praktiske egenskapene til Proace, med et firkantet og romslig lasterom, samt mange små og praktiske varerom for mindre kolli.

Proace Electric er gunstig både med tanke på tilgjengelighet og fleksibilitet, og velger du denne modellen som din neste varebil kvalifiserer det til klimastøtte fra ENOVA. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Finn den varianten av Proace  Electric som passer deg best:

PROACE Electric

Medium Comfort

75 kWt / Lasterom 5,3m³

Rente fra: 3,95%

TOYOTA Leasing Plus
StartleiePris pr. mnd ekskl. mva*
90 000,-2 999,-
60 000,-3 881,-
30 000,-4 470,-

Inkludert 16" Nokian vinterhjul. Alle summer er eks. mva.

PROACE Electric

Lang Comfort

75 kWt / Lasterom 6,1m³

Rente fra 3,95%

TOYOTA Leasing Plus
StartleiePris pr. mnd ekskl. mva*
90 000,-3 045,-
60 000,-3 927,-
30 000,-4 515,-

Inkludert 16" Nokian vinterhjul. Alle summer er eks. mva.

*Alle priser er ekskl. mva. Pris levert Harila inkl. frakt, levering og reg. omkostn. Årsavgift kommer i tillegg. *Gjelder ved Leasing Plus via Toyota Financial Services basert på 36 md bindingstid, 45 000 km. Leasingeksempel Basic 75kWh: Startleie 60.000,- Etableringsavg.5.740,-. Termingebyr 110,- Totalt 266.548,-. Totalpris vil variere med rentenivå. Ved Toyota Leasing Plus må to av disse tilleggstjenestene være med: Serviceavtale, Drivstoffkort, Dekkhotell eller Toyota Forsikring. Kostnader ved disse kommer i tillegg. Tilbudet gjelder kun ved leasing gjennom firma. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Toyota Leasing Plus

Med Toyota Leasing Plus får du og ditt firma et enkelt, oversiktlig og trygt bilhold der du samler dine bilholdsutgifter på en månedlig faktura. I Toyota Leasing Plus prisene under er vinterhjul inkludert. I tillegg må det velges to av disse alternativene: Drivstoffkort, Toyota Forsikring eller Serviceavtale i tillegg.

Toyota Relax

Ved kjøp av ny Toyota kan du oppnå inntil 10 års garanti med Toyota Relax - en serviceaktivert garanti.

Garantien gis årlig fra år 4 til bilen er 10 år eller i inntil 200.000 km (det som først inntreffer), ved årlig utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Toyota Relax gjelder også brukte Toyota, selv om du ikke har fulgt serviceintervallene hos Toyota tidligere.

Toyota Relax garanti innvilges inntil 185.000 km og gjelder i 1 år/15.000 km.

Mer om garantier
Toyota Relax

5 gode grunner til å velge varebil fra TOYOTA

Med en varebil fra Toyota har du alltid en ekstra sikkerhet dersom noe skulle skje med bilen — uansett hvor i Norge du befinner deg.

  1. Toyota Express service – full service på 60 minutter (hovedettersyn i tråd med servicehefte)
  2. Legendarisk driftssikkerhet
  3. 12 måneders veihjelp fra et komplett Toyota assistanse-team – døgnet rundt
  4. Rask levering av originaldeler fra vårt omfattende sentrallager i Drammen
  5. Full range – bredt utvalg gir mange valgmuligheter