Toyota C-HR

Velg innovativt hybriddesign.

Hybrid 2WD fra kr 365 300,-*

NÅ KOMMER DEN NYE TOYOTA C-HR HYBRID!

Med et nytt, kraftig hybridsystem leverer den nye Toyota C-HR ytelser som matcher det slående designet. Med høyere interiørkvalitet og vår mest omfattende pakke av tilkoblingsmuligheter tilgjengelig, finner du ikke noe ordinært ved den nye Toyota C-HR Hybrid.

toyota-c-hr-facebook_night-7-8-rear-static_35-1

For aktive liv

Nye Toyota C-HR er laget for moderne mennesker og gjør det enklere å leve et aktivt liv.

Ingeniører med konkurranseinstinktet i orden har finslipt hver minste detalj i Toyota C-HR for at kjøreegenskapene skal bli så gode som mulig. Du får umiddelbar respons når du trykker på gassen og kjenner et skyv i ryggen under akselerasjonen. Rattet gir deg presise tilbakemeldinger på alle slags veier, uansett vær og føreforhold.

 

toyota-c-hr-2016-interior-dashboard-angle-full_tcm-3017-746027

Du har kontrollen

Sett deg inn i nye Toyota C-HR, legg merke til det stilige designet og kvaliteten på interiøret – som matcher det særpregede eksteriøret. I den moderne og komfortable kupeen sitter du høyt og har god oversikt over veien. I bagasjerommet er det god plass til det du vil ha med på ferie- eller weekend-turer.

Førerplassen er formet som en cockpit med instrumenter og betjeningsknapper vendt mot føreren. Her er det myke overflater, skinn og skinnende dekor i pianolakk og sølv. Etter at du raskt har funnet en god innstilling på det bøtteformede setet, er du klar til å legge i vei.

toyota-c-hr-2016-profile-night-static-full_tcm-3017-746033

Klar til å forføre

Toyota C-HR er gjennomarbeidet ned til den miste detalj. Den nye, 5-dørs crossover-coupeen har et kraftfullt utseende med en avrundet taklinje og "hemmelige" håndtak på bakdørene. Hovedlykter med LED-teknologi, diamantmønstret grill, boomerang-formede baklykter, metallic-lakk med to toner og aluminiumsfelger vekker nysgjerrige og beundrende blikk for sitt særpreg.

 

 

 

Fullhybrid drivlinje

Toyota C-HR har Toyotas nyeste og mest avanserte hybridsystem for å sikre deg en god opplevelse hver gang du skal ut å kjøre. Den effektive 1,8 liters bensinmotoren virker sømløst sammen med en lett og kompakt elektrisk motor og gir imponerende drivstoffeffektivitet og god ytelse.

Toyota C-HR kan kjøres enda lenger som ren elbil, den tar seg frem uanstrengt, komfortabelt og nesten lydløst. Både i tett bytrafikk og ute på motorveien kan du glede deg over en bil som reagerer øyeblikkelig på hvert minste trykk på gasspedalen.

 

JBL-lydanlegg

For mange er musikk underveis en viktig del av kjøreopplevelsen, og er du blant dem, vil du glede deg over "konsertanlegget" i Toyota C-HR, Det er utviklet av JBL spesielt for vår nye modell og gir deg en helt unik musikkopplevelse. Forsterkeren er på 576 watt og leverer lossless-kvalitet gjennom 9 høyttalere slik at du får en gjengivelse som er så god som over hodet mulig i bilens kupé.

Hver eneste komponent i lydanlegget er fintilpasset kupémiljøet i Toyota C-HR. To patenterte diskanthorn er montert i A-stolpen, store mellomtonehøyttalere sørger for at lydtrykket fordeles godt og fyller kupeen, mens basshøyttalere, den ene med hele 10-liters volum, sørger for en kraftfull og ren lyd som bare kan oppleves!

Lydanlegget fra JBL som er utviklet for C-HR sørger for at musikken gjengis så tro mot signalkilden som overhode mulig.

 

Toyota Safety Sense

Sikkerhet er satt i høysetet også i Toyota C-HR. Den nye modellen er utstyrt med Toyota Safety Sense: Avanserte sikkerhetsteknologier, aktive og passive systemer som øker sikkerheten for deg og dine passasjerer.

Blant sikkerhetsteknologiene finner du: Kollisjonsvern (med fotgjengergjenkjennelse), adaptiv fartsholder, filskiftvarsling med rattkontroll, automatiske fjernlys og skiltgjenkjenning. Alt dette bidrar til høyere sikkerhet og redusert risiko for uhell i trafikken.

toyota-c-hr-2016-7-8-front-day-dynamic-full_tcm-3017-746023

Vilkår

*Pris inkl. frakt, levering og reg. omkostning. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Opplev fordelene med Hybrid-teknologien!

Toyota Hybrid Brosjyre
Les katalog